Българският национал Георги Миланов вкара единственото попадение при победата на ЦСКА (Москва) с 1:0 като гост на Арсенал (Тула) в мач от 14 кръг на руската Премиер лига. По този начин „армейците“ сложиха край на серията си от три поредни срещи без успех в шампионата (общо пет във всички турнири).

В 21-ата минута Миланов откри резултата с точно изпълнение на пряк свободен удар. Халфът стреля от границата на наказателното поле и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Михаил Левашов.

През второто полувреме българският национал пропусна още две положения за гол. Първо в 65-ата минута с глава стреля неточно след центриране на Натхо, а пет минути преди края не успя да оползотвори пас на Александър Головин при контраатака.

Миланов остана на терена почти до края на мача. Във втората минута на добавеното време той отстъпи мястото си на Сергей Игнашевич при тактическа смяна на треньора Леонид Слуцкий.

С този успех ЦСКА (Москва) събра 25 точки и излезе на трето място в класирането, на една пред Терек (Грозни), който е с мач по-малко. Зенит е втори с 28 точки, на четири зад Спартак (Москва). Арсенал (Тула) е 14-и с 9 точки и серия от три поредни загуби и общо 12 мача без успех в първенството.