ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Българският национал Георги Миланов обърка трансферните планове на италианския гранд Милан. "Росонерите" правят всичко възможно, за да привлекат японеца Кейсуке Хонда, но засега удрят на камък заради ... българина.

Шефовете на ЦСКА (Москва) са отказали офертата на Милан, като обяснението е било, че Миланов е контузен и при това положение няма кой да замести японеца в халфовата линия.

Все пак Хонда ще сбъдне мечтата си да заиграе в Милан, но чак в началото на 2014 година, когато изтича договорът му с ЦСКА и той става свободен агент.

Желанието на изрусения полузащитник беше да се присъедини към италианския гранд още сега. От Милан се постараха да убедят ЦСКА да се раздели с футболиста и последната им оферта беше на стойност 5 млн. евро, но въпреки това до споразумение не се стигна.

Георги Миланов още не е дебютирал официално за ЦСКА. Бившият футболист на Литекс игра единствено в контролата с Волга (0:0) преди началото на сезона, но на тренировка няколко дни по-късно получи травма в бедрения мускул и все още не е напълно възстановен.