Ужасна катастрофа са претърпели петима футболисти от тима до 19 г. на третодивизионния германски Веен (Висбаден). Инцидентът се е случил в 9:30 часа в петък вечерта, когато играчите са се прибирали от тренировка.
 
Автомобилът на футболистите се е забил в дърво край пътя. Според полицията колата се е движила с прекалено висока скорост и водачът не е успял да я овладее върху мокрия паваж.
 
За да бъдат извадени от колата двама от футболистите, пожарникарите са разрязали лекия автомобил със специална техника. И петимата млади таланти са били откарани в болница.
 
18-годишният шофьор Абдулай Бакер ще се подложи на операция заради счупена бедрена кост. 17-годишният Елиас Султани, който е седял зад водача, има счупени крак и китка. Друг от пътнците ще претърпи операция на счупена раменна кост. Останалите двама са получили медицинска помощ и са се прибрали по домовете си.
 
44-годишният треньор на тима Кристиан Хох и други играчи на отбора са пристигнали бързо на мястото на катастрофата. Срещата с Виктория (Грисхайм), която трябваше да се проведе в неделя е отложена.