Вторият кръг на германската Трета лига предложи драматичен мач, който напомни за кошмарната загуба на Левски от Анверпен с 3:4 на 26 септември 1989 г. Тогава „сините“ водеха с 3:1 минута преди края, но след това допуснаха три гола и отпаднаха на 1/32-финалите на Купата на УЕФА.

Немският Унтерхахинг губеше с 2:4 в 88-ата минута като домакин на Вюрцбургер Кикерс, но успя да обърне мача и спечели с 5:4. Гостите взеха ранен аванс от два гола още в първите осем минути чрез Люк Хемерих и Лука Пфайфер. Щефан Шимер върна един гол за Унтерхахинг в 34-ата, но осем минути по-късно Доминик Видеман направи 3:1 за тима от Вюрцбург.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В добавеното време на първото полувреме Шимер за втори път се разписа за домакините, но Малко след почивката Видеман отново беше точен за гостите – 4:2. Последва затишие до самия край на мача. Две минути преди изтичането на редовното време Кристоф Еелих намали само на един гол изоставането на Унтерхахинг.

В първата минута на добавеното време Александер Винклер изравни, а четири минути по-късно Мориц Хайнрих хвърли феновете в екстаз с победния гол за домакините.

С този успех Унтерхахинг събра четири точки от два мача и вече е на пето място в класирането. Вюрцбургер Кикерс е осми с три точки.