Германският национален отбор по футбол пристигна във Франкфурт, след като прекара нощта на „Стад дьо Франс“ заради серията от атентати в Париж, в които загинаха поне 150 души. Сноши световните шампиони загубиха с 0:2 от Франция в контрола, като бомби избухнаха и до входовете на стадиона в квартал Сен Дени.

Немските национали и цялата делегация не се върнаха в хотела си в Париж, който напуснаха преждевременно преди мача заради бомбена заплаха. Тази сутрин те са били откарани директно на летище „Шарл дьо Гол“ от стадиона.

Полицейски коли и въоръжени униформени служители придружиха автобуса директно до пистата, където чакаше самолета на „Луфтханза“. Предварителните планове на германската делегация бяха отпътуване от Париж в неделя, а полетът трябваше да е до Хановер, където във вторник предстои контрола с Холандия.

„За момента не сме решили дали срещата ще се играе. Аз лично предпочитам да има мач. Не бива да позволяваме на тези, които направиха атентатите, да триумфират“, заяви президентът на Германския футболен съюз Райнхард Раубал.