Нападателят на Милан Стефан Ел-Шаарави посвети победния си гол във вратата на Дженоа (1:0) вчера на президента на клуба Силвио Берлускони. Припомняме, бившият премиер на Италия беше осъден на 4 години затвор заради укриване на данъци. В последствие обаче тя беше намалена до 12 месеца. В събота пък младежкият национал на "Адрзурите" навърши 20 г.

"Това беше най-хубавият рожден ден в живота ми. Щастлив съм от победата и от гола. Беше много важен. Надявам се сега да бъде по-уверени. Не се зарадвах на попадението, защото Дженоа е клубът, който ми подаде ръка за футбола. Задължен съм им.

Възможно е моят гол да е спасил мястото на треньора. Мисля, че в последно време се изговори и изписа много. В същото време позицията му никога не е коментирана и ръководството му има пълно доверение в него. Работим усърдно и очакваме следващия мач.

Посвещавам този успех и попадението си на нашия президент Силвио Берлускони. В момента той преживява труден периода. Направил е много за всички нас. Всичките ни мисли в момента са свързани с него", коментира младокът.