Героят на Тотнъм Лукас Моура, който вкара хеттрик за невероятния обрат при победата с 3:2 като гост на Аякс в полуфинален реванш от Шампионската лига, разкри пред британската телевизия „BT Sport“ емоциите си след успеха.

„Невъзможно е да опиша как се чувствам. Много съм щастлив и горд със съотборниците си. Постоянно вярвах, че това е възможно. Раздадохме се на терена и заслужихме този момент на радост. Ние сме едно семейство. Трудно ми е да обясня случилото се. Това е подарък от Господ, който искам да споделя с момчетата“, обяви 26-годишният бразилски национал.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не съм само аз. Имам съотборници и всичко е резултат на задружните ни усилия. Всеки един работи здраво за този успех. Трудно е да се играе като гост на Аякс, но вярвах в отбора си. Дори без ключови играчи се справихме отлично. Трябва във всеки мач да се борим по същия начин. Футболът затова е невероятен, защото ни дава такива моменти, които дори не можем да си представим. Това е най-добрият миг в кариерата ми“, допълни крилото на „шпорите“.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/19 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ