Героят за Терек срещу Зенит (2:0) в петък вечер - Аилтон Алмейда, пожела успех на своя сънародник Хълк в руското първенство. Припомняме, вчера нападателят дебютира за тима от Санкт Петербург, който обаче загуби домакинството си на грозничани. Аилтон пък отбеляза първото попадение в 85-ата минута, като малко преди това и той се появи за първи път на терена за новия си тим.

"Благодарен съм на АПОЕЛ (Никозия) за всичко. Миналият сезон беше просто невероятен. Успяхме да запишем не лоши резултати в Шампионската лига. Но аз получих нова шанс пред себе си - да се пробвам в руския шампионат, който има не малко добри отбори. Мисля, че взех правилното решение. Това е крачка напред за мен

Радвам се, че отборът е на първо място. Постигнахме много важна победа. Надявам се съотборниците ми да продължат да бъдат така концентрирани и в предстоящите двубои. Планове няма, правим крачка по крачка. Вярвам, че можем да продължим с доброто си представяне", коментира той.

"Хълк е велик футболист, заслужаващ уважение. Ако не беше такъв, нямаше да играе в националния отбор на Бразилия. Мога да му пожелая само успех в Русия", добави за сънародника си Аилтон.