Българският вратар Димитър Евтимов отново пази на висота за Мансфилд и беше с основна заслуга за победата като гост над Уимбълдън с 1:0. Стражът не допусна гол в мрежата си в срещата от 21-ия кръг на Втора Лига в Англия. Успехът на Мансфилд дойде след попадение на Вадин Оливър в началото на второто полувреме - в 47-ата минута.

Евтимов и компания имаха трудна задача срещу Уимбълдън, тъй като още преди почивката Мансфилд остана с 10 човека на терена. В 34-ата минута червен картон получи Робърт Тейлър, но въпреки това гостите стигнаха до трите точки. Евтимов се намеси решително в няколко напечени ситуации пред вратата си, след като и в предишната среща имаше доста работа - равенството 1:1 с Челтнъм.

Благодарение на успеха над Уимбълдън Евтимов и съотборниците му се измъкнаха от опасната зона и вече са на 16-ото място с 26 точки.

Както е известно, юношата на Чардар (Етрополе) пази под наем от Нотингам в Мансфилд, а след Нова година се очаква да се завърне в двукратния европейски клубен шампион, където мениджър е Стюърт Пиърс.