ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Популярният италиански специалист Серсе Козми, който през 2019 г. беше спряган за треньор на ЦСКА, а през тази година беше обявен като вариант за Хебър, сътвори страшен скандал в Хърватия.

64-годишният треньор в момента е начело на Риека и след загубата на тима си с 0:1 от Истра направи запомнящо се изказване по време на пресконференцията. Той използва нецензурни реплики и обиди към играчите си.

„Видяхте какво се случи. Единият отбор игра добре. Това беше Истра! А ние бяхме тези, които се мъчеха да представят нещо, което наподобява футбол. Не направихме нищо от планираното, а съперникът очевидно беше по-добър от нас. Имаме играч, който може да промени развитието на всеки мач на терена. Това е Ален Халилович, но той не е играл, откакто аз съм треньор на Риека“, започна Козми.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Разбирам феновете, тяхната реакция на загубата е справедлива. През седмицата казах, че ще имаме проблеми до 12 ноември и обясних защо ще е така. С тези играчи не мога да постигна нищо повече. В мач като този с Истра трябва да имаш тестиси, за вкараш гол в последните 20 минути. Моите футболисти обаче явно нямат такива“, допълни италианският треньор.

„Този отбор трябва да претърпи пълна промяна. Всички искаме 11 лъва на терена. Проблемът е, че някои са родени за лъвове и тигри, а други могат да бъдат само... пауни, това е най-мекото сравнение, което мога да дам. Дори Мауриньо не може да извлече повече от тези футболисти. Нека изчакаме паузата в първенството и през зимата ще направим нужните промени“, завърши бившият треньор на Дженоа, Удинезе, Палермо и др.

Риека в момента заема предпоследното място в класирането с 12 точки, на шест пред последния Горица. Локомотива (Загреб) и Шибеник, които са осми и седми, имат по 13.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК