ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Катарският шейх Джасим бин Хамад ал-Тани иска да превърне бразилската суперзвезда Неймар в основния си коз за получаване на мажоритарния пакет от акции на Манчестър Юнайтед.

В 22:00 часа (британско време) в петък изтече последният срок, в който желаещите да купят клуба от семейство Глейзър трябваше да направят третите си оферти.

Според в. „Сън“, предложението на шейха е в размер на 5,5 милиарда паунда, като той е потвърдил наличието на допълнителни средства, които да бъдат използвани за реконструкция на стадион „Олд Трафорд“ и на клубната база „Карингтън“.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Приближените на Джасим бин Хамад ал-Тани вече са провели първоначални разговори със своите сънародници, които управляват ПСЖ, относно възможността Неймар да стане играч на „червените дяволи“.

Най-скъпият футболист в света от своя страна е дал съгласието си на трансфер във Висшата лига, тъй като в последно време има проблемни отношения с другите две големи звезди на парижани – Килиан Мбапе и Лионел Меси.

Проблем за плановете на шейх Джасим бин Хамад ал-Тани може да се окаже факта, че другият кандидат за мажоритарния пакет от акции на Манчестър Юнайтед също е направил подобрена оферта. Това е британският милиардер сър Джим Ратклиф. Сега се очаква решението на фамилия Глейзър дали ще одобри някое от получените предложения.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК