Невиждан бой се получи между футболистите на бразилските тимове Гремио и Интернасионал по време на им от груповата фаза на турнира Купа Либертадорес – южноамерикански еквивалент на Шампионската лига. В мелето се включиха и всички резерви на двата отбора, а полицаи слязоха на пистата да озаптяват развилнелите се играчи. Срещата завърши при резултат 0:0.

Всичко се случи след груб фаул на Мойсес Барбоса от Интернасионал срещу Пепе Коса край тъчлинията пет минути преди края. Играчи от двата отбора се хванаха за гушите, скочиха и резервите, и на терена стана страшно. Аржентинският съдия Фернандо Рапалини и асистентите му гледаха и не вярваха на очите си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След утихването на страстите съдията показа 4 червени картона и докато записваше имената на изгонените, резервата на Гремио Пауло Миранда отново нахлу на терена и започна да раздава юмруци. Всичко продължи близо десетина минути, а реферът изгони още четирима.

Това бе последен мач от турнира преди Конфедерацията на южноамериканския футбол (КОНМЕБОЛ) да прекрати надпреварата заради пандемията от коронавирус.