Бившият футболист на Ювентус и Фиорентина Морено Торичели предизвика истински фурор в социалните мрежи с папарашка снимка.

На нея 52-годишният бивш десен бек с над 150 мача за Старата госпожа и още близо 100 за "виолетовите" седи на маса с чаша бира и телефон в ръка.

Фотосът моментално предизвика много коментари, а фенове на звездата бяха единодушни, че виждат "цялата мъка на света в една снимка".

"Вижте го, седи и чака жена си, която никога няма да дойде", "Гледам снимката и не спирам да плача", "Много тъжна гледка", написаха фенове.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Съпругата на Торичели Барбара почина през октомври 2010 година от левкемия. След това животът на славния някога футболист се променя коренно. 

"Не можах да продължа, след като тя почина. Болестта ми я отне и останах сам вкъщи с децата. Футболът вече нямаше значение за мен", коментира известният футболист в едно от последните си интервюта.

Сега Торичели избягва публичните изяви и живее скромно, далеч от очите на феновете. В Италия разкриха, че той все пак си има нова половинка, но въпреки това не се чувствал толкова щастлив както преди. Голямата утеха за него са трите му деца от Барбара - Ариана, Алесио и Аврора.