Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. Само с нашия екип може да наблюдавате директно всякакъв спорт от различни точки на планетата.

Акцентът и днес е Олимпиадата със стартове в няколко спорта, всички от които ще може да проследите с нас. От 09:00 часа стартира българското участие за деня с Георги Георгиев и Никола Чонгаров в ски спускането. След тях от 10:00 часа Веселин Цинзов и Андрей Гридин ще опитат да се представят добре в скиатлона на 30 километра.

Десислава Стоянов започва участието си в биатлона на 7,5 км спринт от 16:30 часа, когато и Станислав Беньов ще се пусне със своята шейна в надпреварата единично.

Денят е изпълнен и с много футбол, като най-очакваното събитие е дебютът на Димитър Бербатов за Монако. Монегаските излизат в дербито на Франция срещу ПСЖ. В Италия пък предстои римският сблъсък между Лацио и Рома. Денят предлага футболни срещи от цяла свят, като с нас ще можете да наблюдавате Барселона, Ювентус, Интер, Манчестър Юнайтед, Бока Хуниорс и Ривър Плейт.



Други спортове
21:30 часа: "Уърлд трофи" "БДО оупън" - ТУК
Снукър

21:30 часа: Европейски тур Полша – ТУК

Футбол
1
20:00 часа: Реал Сосиедад – Леванте – ТУК
20:00 часа: Бенфика – Спортинг Лисабон - ТУК
21:45 часа: Интер – Сасуоло – ТУК
22:00 часа: Монако – ПСЖ – ТУК
22:00 часа: Севиля – Барселона – ТУК
23:15 часа: Нюелс Олд Бойс – Бока Хуниорс - ТУК

10 февруари
02:30 часа: Ривър Плейт – Химнасия - ТУК