ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.
 
Днес продължават мачовете от "Ролан Гарос". В днешната програма на турнира има 1/8-финални мачове с участието на Рафаел Надал, Новак Джокович и Мария Шарапова.
 
След 14:15 часа Григор Димитров и партньорът му на двойки Фредерик Нилсен излизат срещу Александер Пея (Австрия) и Бруно Суарес (Бразилия) в спор за място на 1/8-финалите на двойки. Малко е вероятно срещата да се предава по телевизията
 
Днес няма интересни футболни срещи, но се очаква в 18:00 часа да започне представянето на бразилската звезда Неймар в испанския гранд Барселона. Както е известно, през миналата седмица каталунците се разбраха с нападателя за петгодишен договор.
Вече имаме нова рубрика "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта, под черния лайвскор. В нея всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.
 
ТЕНИС
12:00 часа „Ролан Гарос“ - ТУК, ТУК и ТУК
 
КОЛОЕЗДЕНЕ
14:00 часа Критериум ду дофин – ТУК
 
ЛЕКА АТЛЕТИКА
21:30 часа Турнир в Монтрьой - ТУК
 
ФУТБОЛ
11:00 часа (Русия, плейоф) СКА Енергия – Ростов – ТУК
18:00 часа (Литовско първенство) Сяуляй – Дайнава – ТУК
18:00 часа (Русия, плейоф) Спартак (Налчик) – Криля советов – ТУК
18:00 часа Представяне на Неймар като футболист на Барселона – ТУК
18:30 часа (Турнир в Тулон) Конго – Южна Корея – ТУК
20:00 часа (контрола) Естония – Беларус – ТУК
20:00 часа (контрола) Швеция – Македония – ТУК
20:30 часа (Турнир в Тулон) Франция – Колумбия - ТУК