ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.

Днес българският нападател Димитър Бербатов ще бъде съотборник с бившия национален селекционер на България Лотар Матеус по време на бенефиса на бившия немски национал Михаел Балак в Лайпциг. Бербатов бе поканен от Балак, с когото бяха съотборници година и половина в Байер (Леверкузен), в състава на световните звезди, който ще бъде воден от завърналия се в Челси Жозе Моуриньо. Начело на отбора "Балак и приятели" ще е Руди Фьолер. В него е включен седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. Съотборници на Бербатов ще са още Дидие Дрогба, Андрий Шевченко, Павел Недвед, Филип Лам и др.

Продължават и мачовете от Откритото първенство на Франция. "Ролан Гарос" остана без българско участие, но на корта днес ще излезе приятелката на Григор Димитров Мария Шарапова срещу сръбкинята Йелена Янкович.

Вече имаме нова рубрика "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта, под черния лайвскор. В нея всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.

ТЕНИС
15:00 часа: Ролан Гарос – ТУК и ТУК
Мария Шарапова – Йелена Янкович - ТУК

ФУТБОЛ
16:00 часа: Световни квалификации, зона Африка, Група F, Кения – Нигерия – ТУК
16:00 часа: Контрола до 20 г., Италия – Полша – ТУК
18:00 часа: Турнир в Тулон (Франция) до 20 г., Южна Корея – САЩ – ТУК
19:00 часа: Европейско първенство до 21 години в Израел, Израел – Норвегия – ТУК
19:00 часа: Европейско първенство до 19 г., Елитен кръг, Испания – Полша – ТУК
20:00 часа: Турнир в Тулон (Франция) до 20 г., Колумбия – ДР Конго – ТУК
21:00 часа: Бенефис на Михаел Балак, Отбор "Балак и приятели" – Отбор "Световни звезди", с участието на Димитър Бербатов, Михаел Шумахер и много други световни звезди – ТУК
21:15 часа: Контрола, Дания – Грузия – ТУК
21:30 часа: Европейско първенство до 21 г. в Израел, Англия – Италия – ТУК
22:00 часа: Контрола, Уругвай – Франция – ТУК