Агенция БЛИЦ отново ще предостави възможност на своите читатели да наблюдават най-интересното от днешния спортен свят. 12 октомври е изпълнен със световни квалификации, част от които ще може да гледате заедно с нас. Естествено, най-много погледи ще бъдат приковани към представянето на момчетата на Любослав Пенев, които посрещат Дания. Двубоят е от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще може да го наблюдавате заедно с Агенция БЛИЦ.

Телевизионното ни предаване започва в 18:00 часа със световната квалификация Русия – Португалия. “Сборная” е лидер в група “F” с 6 точки от два мача, колкото имат и Роналдо и компания. Двата отбора спорят за първото място и директното класиране на Световното първенство през 2014 година.

В 20:00 часа започва квалификацията от нашата група “В” Армения – Италия. Арменците имат една победа и една загуба до момента, “адзурите” са с успех и равен (2:2 в София срещу България).

В 21:00 часа стартира срещата Беларус – Испания в група “I”. В тази група Франция е лидер с 6 точки след две победи, Испания има един успех от единствения си мач досега, Беларус е с две поредни поражения.

От 21:45 часа е срещата Ирландия – Германия от група “С”. Гостите са фаворити и вече имат две победи и 6 спечелени точки.

В 22:00 часа играят Англия - Сан Марино в група “Н”. Трите лъва вече допуснаха една грешна стъпка – 1:1 у дома с Украйна и имат 4 точки, с колкото са Черна гора и Полша.

ГЛЕДАЙТЕ С БЛИЦ ДНЕС
18:00 часа, Русия – Португалия – ТУК
20:00 часа, Армения – Италия – ТУК
21:00 часа, България - Дания - ТУК
21:00 часа,
Беларус – Испания – ТУК
21:45 часа, Ирландия – Германия - ТУК
22:00 часа,
Англия – Сан Марино - ТУК

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ