Агенция БЛИЦ ви дава възможност днес да проследите на живо с картина 7 интригуващи футболни двубои. В Англия Манчестър Юнайтед приема Нюкасъл в мач от 1/16-финалите за Купата на Лигата. Както е известно, снощи шампионът Манчестър Сити беше елиминиран изненадващо от Астън Вила, губейки с 2:4 на "Етихад" след продължения. Челси пък имаше лесна задача срещу Уулвърхемптън - 6:0.

Двубоят на "Олд Трафорд" между "червените дяволи" и "свраките" стартира в 21:45 часа, а 15 минути по-късно е Уест Бромич - Ливърпул. "Мърсисайдци" се намират в лоша серия и в изминалите 5 двубоя във Висшата лига записаха 2 равенства и 3 загуби. Тази вечер обаче Ливърпул ще преследва задължително класиране на 1/8-финалите за Купата на Лигата, с което поне до малка степен да се реваншира пред верните си привърженици за издънките напоследък.

Първият мач от програмата на БЛИЦ за днес е между Щутгарт и Хофенхайм. Срещата е от 5-ия кръг на Бундеслигата, като домакините все още са без успех в новото първенство.

От 21:45 часа стартират мачовете в италианската Серия "А", като БЛИЦ ще ви предостави възможност да гледате директно с картина срещите на Интер и Милан, както и Наполи - Лацио.

Тази вечер е и последният двубой от 5-ия кръг в Примера дивисион. Бетис приема Атлетико (Мадрид), като домакините имат 9 точки преди срещата и заемат 6-ото място, докато "дюшекчиите" са пети с 10, на 5 зад лидера Барселона.

МАЧОВЕТЕ НА ЖИВО ДНЕС:
21:00 часа: Щутгарт - Хофенхайм - ТУК
21:45 часа: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл - ТУК
21:45 часа: Милан - Каляри - ТУК 
21:45 часа: Наполи - Лацио - ТУК
21:45 часа: Киево - Интер - ТУК
22:00 часа: Бетис - Атлетико (Мадрид) - ТУК
22:00 часа: Уест Бромич - Ливърпул - ТУК

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ - ТУК