Агенция БЛИЦ днес ще предостави възможност на своите читатели да проследят с картина развитието на 7 от най-интересните футболни мачове в Европа.

Заедно с футболните сблъсъци ще се опитаме да ви направим съпричастни с боксовия мач между нашия Кубрат Пулев и руснака Александър Устинов. Двубоят започва малко след 21:30 часа в Германия, като победителят ще си осигури среща на ринга срещу Владимир Кличко. Мачът ще бъде излъчен пряко по телевизия Диема, агенция БЛИЦ също ще опита да ви достави картина на шоуто.

Първият мач от програмата на БЛИЦ е в 14:45 часа с дербито от Висшата лига между Арсенал и Челси. “Артилеристите” са на 5-о място във временното класиране, “сините” водят в таблицата и все още нямат загуба.

В 16:30 часа започват двубоите от Бундеслигата в Германия. Ще ви предложим картина на дербито Вердер – Байерн (Мюнхен).

Продължаваме в 17:00 часа с мачовете Норич – Ливърпул и Фулъм – Манчестър Сити. Димитър Бербатов за съжаление е контузен и пропуска домакинството на шампиона, но срещата си заслужава.

В 19:00 часа БЛИЦ ви предоставя картина от италианската Серия “А” и срещата Парма – Милан. Гостите победиха през седмицата и взеха глътка въздух след лошия старт.

В 19:30 часа продължаваме с Манчестър Юнайтед – Тотнъм.

Завършваме телевизионната програма с мач от Примера дивисионСевиля - Барселона. Домакините са без загуба до момента, три победи и две равенства, каталунците водят в класирането с пет поредни успеха и все още са без грешка.

МАЧОВЕТЕ НА ЖИВО ДНЕС
14:45 часа, Висша лига, Арсенал – Челси

16:30 часа, Бундеслига, Вердер – Байерн (Мюнхен)

17:00 часа, Висша лига, Норич – Ливърпул

17:00 часа, Висша лига, Фулъм – Манчестър Сити

19:00 часа, Серия “А”, Парма - Милан

19:30 часа, Висша лига, Манчестър Юнайтед – Тотнъм

23:30 часа, Примера дивисион, Севиля - Барселона

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДНЕС ТУК