Агенция БЛИЦ ще предостави на своите читатели поредната възможност да станат свидетели на интересни моменти от света на спорта.

За начало ще наблюдаваме заедно финала на Световното клубно първенство по волейбол. БГ Тренто с Радостин Стойчев, Матей Казийски и Николай Учиков се изправя срещу бразилския Сада Крузейро. Двубоят е от 19:00 часа в Доха, а Тренто вече три пъти стана световен клубен шампион.

Днес ще ви предоставим картина от българското дерби в полската Екстракласа между отборите на Заглебие (Любин), където играят Павел Виданов и Александър Тунчев, и Лех (Познан) с Александър Тонев в редиците си. Срещата от осмия кръг на полския елит стартира от 21:45 чаа българско време.

Тази вечер има срещи и от Втора Бундеслига, като една от тях е Дуисбург – Инголщат от 19:00 часа българско време. В този мач се очаква евентуално участие на българския нападател Валери Домовчийски с екипа на „зебрите”.

Другите два мача, които БЛИЦ ще предостави с картина на читателите са Хофенхайм – Гройтер Фюрт от германската Бундеслига от 21:30 часа и Шефилд Уензди – Лийдс от английската Чемпиъншип от 21:45 часа.

ДИРЕКТНО В БЛИЦ ДНЕС
19:00 часа, Волейбол, Тренто - Сада Крузейро (Бразилия)ТУК

19:00 часа:
(Германия, Втора Бундеслига) Дуисбург – Инголщат - ТУК

21:30 часа: (Германия, Бундеслига) Хофенхайм – Гройтер Фюрт - ТУК

21:45 часа: (Полша, Екстракласа) Заглебие (Любин) – Лех (Познан) - ТУК

21:45 часа: (Англия, Чемпиъншип) Шефилд Уензди - Лийдс - ТУК

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ