ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.

Днес вниманието привличат Цветана Пиронкова и Григор Димитров, които имат мачове на "Уимбълдън". Около 15:30 часа трябва да стартира срещата на Цвети с хърватката Петра Мартич от третия кръг на надпреварата. По-късно на същия корт №14 ще се изявява и Григор Димитров. След като отпадна на сингъл хасковлията продължава участието си на двойки с партньор Фредерик Нилсен. Българо-датският тандем ще се изправи срещу поставените под №11 в схемата Жулиен Бенето (Франция) и Ненад Зимонич (Сърбия). Мачът трябваше да бъде вчера, когато Гришо бе елиминиран от словенеца Грега Жемля, но бе отложен за събота заради дъжд.

С БЛИЦ също така ще може да гледате Формула 1. В 15:00 часа е квалификацията на пистата "Силвърстоун" преди утрешния старт за Гран При на Великобритания.

Вече имаме нова рубрика "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта. В нея всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.

ФУТБОЛ
18:00 часа -
Световно за младежи до 20 г.: Узбекистан - Уругвай - ТУК

18:00 часа
- Световно за младежи до 20 г.: Хърватия - Нова Зеландия - ТУК

21:00 часа
- Световно за младежи до 20 г.: Египет - Англия - ТУК

21:00 часа
- Световно за младежи до 20 г.: Ирак - Чили - ТУК

ТЕНИС

15:00 часа - "Уимбълдън" - ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК
* Очаквайте по-късно линкове с картина за мачовете на Цветана Пиронкова и Григор Димитров.

ФОРМУЛА 1
15:00 часа
- Квалификация на пистата "Силвърстоун" - ТУК

ПЪЛНАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ