ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.

Денят предлага реваншите от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Интересна е срещата между Селтик и Шахтьор Караганди. В първия двубой тимът от Казахстан поднесе изненадата и спечели с 2:0 и е на прага на групите.

Феновете на тениса ще продължат да наблюдават най-интересните срещи от US Open. За съжаление вече без българско участие, след като Григор Димитров и Цветана Пиронкова се изложиха още на старта. Днес на кортовете ще излязат Серина Уилямс, Анди Мъри, Дел Потро, Радванска и други.

Точно в полунощ започва финалът-реванш за Суперкупата на Испания между Барселона и Атлетико Мадрид. В първия двубой на "Висенте Калдерон" двата тима завършиха наравно 1:1, а днес ще определят носителя на трофея.

В рубриката "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта. В нея всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.

ТЕНИС
18:00 часа, Ю Ес Оупън - ТУК
Ли На - София Арвидсон - ТУК
Агниешка Радванска - Торо-Флор - ТУК
Маркос Багдатис - Го Соеда - ТУК

ШАМПИОНСКА ЛИГА
19:00 часа, Зенит - Пасош де Ферейра - ТУК
21:45 часа, Милан - ПСВ Айндховен - ТУК
21:45 часа, Селтик - Шахтьор Караганди - ТУК
21:45 часа, Марибор - Виктория Пилзен - ТУК
21:45 часа, Реал Сосиедад - Лион - ТУК

Суперкупа на Испания
00:00 часа, Барселона - Атлетико Мадрид - ТУК