Бившият треньор на ЦСКА и настоящ на азербайджанския ФК Баку Гьоко Хаджиевски добре познава българския футбол, и това ще му бъде от полза, когато неговият тим се срещне с Левски в Шампионската лига. ФК Баку победи Екранас с 4:2 и отстрани литовците във втория предварителен кръг.

„Много съм щастлив, че продължаваме в третия квалификационен кръг. Според мен цялата страна трябва да се радва. Нашата усърдна работа дава вече своите плодове. Контролите в Словения не бяха случайни”, каза Гьоко Хаджиевски.

„Досега не бях виждал толкова много фенове на домакинските ни срещи. И ние, и те получиха удоволствие от победата. Пълният стадион е само в наша полза. Надявам се да бъде така и следващата седмица срещу Левски”, допълни наставникът.

„Не искам да критикувам отбора, но трябваше да допускат два гола. Срещу Левски не можем да си позволим такова нещо. Радвам се, че играхме 90 минути в атака. Можехме принципно да се приберем, след като поведохме с два гола, но продължихме да атакуваме до края. Добре познавам българския футбол. Няма да ни е леко срещу Левски, но с такива фенове, ще представим достойно Азербайджан”, завърши Гьоко Хаджиевски./БЛИЦ