ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Заплашеният от уволнение мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг поне за момента ще запази поста си, след като тимът му записа победа с 1:0 като гост на Фулъм в мач от 11 кръг на Висшата лига. Единственото попадение беше дело на Бруно Фернандеш в добавеното време на двубоя.

Срещата не предложи много възможности за гол, въпреки че Скот Мактоминей изглежда даде аванс на гостите в осмата минута. Проверка с ВАР обаче показа, че има засада и попадението не беше зачетено.

Вратарят на домакините Бернд Лено спаси по акробатичен начин удар на Фернандеш, а стражът на „червените дяволи“ Андре Онана парира изстрели на Хари Уилсън и Жоао Палиня.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В първата минута на добавеното време защитата на „котиджърс“ не успя да изчисти добре топката. Последва разбъркване в наказателното поле, при което топката беше пратена на границата на пеналта и с добре насочен удар Бруно Фернандеш стреля точно в долния ляв ъгъл на вратата на Лено.

Фулъм остава без победа над Манчестър Юнайтед вече 14 години. Последният успех е записан на 19 декември 2009 г. (3:0).

Триумфът на „червените дяволи“ им донесе сбор от 18 точки, с което тимът на Ерик Тен Хаг временно се изкачи на шесто място в класирането. „Котиджърс“ заемат 14-а позиция с 12 точки.

Преди мача стана ясно, че "червените дяволи" ще бъдат без нападателя си Маркъс Рашфорд. Официалното обяснение е контузия, но има подозрение, че става дума за клубно наказание, след като английският национал си позволи да отпразнува шумно рождения си ден преди седмица след тежката загуба с 0:3 в градското дерби с Манчестър Сити.