ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Третият кръг от груповата фаза на Шампионската лига ще приключи с осем двубоя.

В група Е предстои най-интересният от всичките тази вечер.  Челси се изправя срещу Милан в търсенето на първа победа. „Сините“ имат само точка до момента, спечелена при дебюта на новия им мениджър Греъм Потър. Италианският им съперник е с по-добри показатели – 4 точки след победа и равенство.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Другият мач от групата противопоставя РБ Залцбург и Динамо Загреб, които ще премерят сили по-рано – от 19:45 часа българско време.  

В група "F"  вечният  властелин на Шампионската лига Реал Мадрид ще се опита да постигне трета поредна победа. "Белите" приемат Шахтьор Донецк. При победа "кралете" ще си осигурят почти сигурно класиране за осминафиналите напролет. В другия мач РБ Лайпциг е домакин на Селтик. "Биковете" записаха две загуби до момента, а "детелините" имат една точка в актива си.

В група "G" Манчестър Сити ще се опита да продължи страхотната си форма с нова убедителна победа. Тази вечер съперник на "гражданите" е Копенхаген, а зрителите се надяват шоуто на Холанд, Фоудън и останалите да продължи.
Далеч по-интересен е другият двубой в групата между Севиля и Борусия Дортмунд. Победа на "жълто-черните" тази вечер до голяма степен ще им гарантира второто място в групата.  Почти сигурно пък Лопетеги ще изведе за последно Севиля, тъй като е на крачка от поемане на Уулвърхемптън.

В група Н Бенфика и ПСЖ имат по шест точки, а днес се изправят един срещу друг в португалската  столица. В другата среща Ювентус играе в Торино с израелския Макаби Хайфа. 

МАЧОВЕТЕ ДОВЕЧЕРА:
Група Е
19:45 часа, РБ Залцбург – Динамо Загреб
22:00 часа, Челси – Милан

Група F
19:45 часа, РБ Лайпциг – Селтик
22:00 – Реал Мадрид – Шахтьор Донецк

Група G
22:00 часа, Манчестър Сити – Копенхаген
22:00 часа, Севиля – Борусия Дортмунд

Група Н
22:00 часа, Бенфика - ПСЖ
22:00 часа,  Ювентус - Макаби Хайфа
КЛАСИРАНИЯ В ГРУПИТЕ - ТУК!