Бившият нападател на ЦСКА Бруно Морейра накара футболна Европа да заговори за него през изминалата есен. Той е един от голмайсторите в португалския елит, като е на трето място в класацията с 13 попадения в 18 мача за Пасош Ферейра. Морейра дори привлече интереса на отбори от Висшата лига на Англия, които изпратиха скаути да го наблюдават. На "Армията" обаче нападателят не успя да се наложи и вкара само един гол за 9 участия в "А" група през есента на 2013 година.

Морейра даде интервю за Maisfutebol, в което разкри любопитни подробности от престоя си в ЦСКА. На въпрос какво се е объркало в България, той отговаря: "Това, което не беше наред в началото, бяха някои спортно-технически детайли. Като цяло за мен бе добре да отида в ЦСКА. Обогатих се, а и България ми хареса. Но на терена не ми потръгна. Освен това решението да дойда в този клуб беше много прибързано и необмислено. Аз бях изпратен под наем от моя тогавашен клуб Насионал, но не исках да ходя в ЦСКА. Направо ме принудиха да отида. Бях разочарован от отношението на моя отбор към мен. Все едно ми казваха: "Махай се, не те искаме". За капак в ЦСКА настъпиха много проблеми, като имаше сериозно забавяне на плащанията. Така че съм със смесени чувства от престоя си в България", каза Морейра.

Той е попитан и дали се надява да получи повиквателна за националния отбор: "Не си правя илюзии. Вече съм на 28 години и трудно ще бъда викнат точно сега".

 Резултати, програма и класиране в Португалия - ТУК !!!