Шампионската лига отново е тук! 1/8-финалите от най-вълнуващия турнир са в разгара си, а поредният спектакъл днес очакваме от Тотнъм и Борусия Дортмунд, които играят много зрелищен и резултатен футбол. 

Силите са изключително изравнени, но англичаните са фаворит на букмейкърите най-вече заради домакинското си предимство. 

„Шпорите“ се намират в серия от три поредни победи и въпреки големия брой отсъстващи, момчетата на Почетино са се настанили комфортно в топ 4 и участието им в най-комерсиалния футболен турнир и догодина изглежда подсигурено. Големите отсъстващи за лондончани са голмайсторът Хари Кейн и Деле Али. 

Това ще е едва трети осминафинал в Шампионска лига за „шпорите“ и до момента те са успявали да преминат този етап само веднъж. Тревожна тенденция за лондончани е, че никога не са записвали победа в домакински мач от директните елиминации на турнира (1 равенство и 2 загуби).

Гостите от Германия  са в серия от 7 мача без загуба, но в последните си три срещи възпитаниците на Люсиен Фавър така и не стигнаха до победата – три поредни равенства. Въпреки ремитата обаче, вестфалци са лидер във временното класиране с преднина от 5 точки пред своя преследвач Байерн Мюнхен. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Лошите новини за жълто-черните са, че най-добрият им футболист от началото на сезона Марко Ройс ще пропусне сблъсъка с Тотнъм. Атакуващият халф има контузия в бедрото и няма как да помогне на своите съотборници. До момента Ройс има 13 гола и 9 асистенции в 19 мача от Бундеслигата. По всичко изглежда, че неговото място на терена ще бъде заето от английския талант Джейдън Санчо, който замести Ройс срещу Хофенхайм при равенството 3:3 и дори отбеляза гол.

До момента двата тима са се срещали 4 пъти в европейските клубни турнири, а балансът е напълно изравнен – 2 победи за Борусия и 2 за Тотнъм. 
Родният букмейкър Winbet излиза със страхотно предложение за всички любители на спорните залози. От компанията са подготвили изключително завишен коефициент за пазара в срещата да бъдат отбелязани Над 2.5 гола. Началната ставка за този пазар е 1.80, но от Winbet допълнително са я „напомпали“ до впечатляващите 2.25! 

Пазарът е част от тяхната промоция “Super Hot залози“, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.