ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интер Маями загуби с 2:5 при гостуването си на Атланта Юнайтед в мач от редовния сезон на МЛС. Това беше първа загуба на „чаплите“ от двата месеца, откакто Лео Меси се присъедини към тима от щата Флорида.

Меси не беше в групата за мача. Официалната версия, обявена от клуба, беше за дадена почивка на аржентинската суперзвезда заради предстоящата сгъстена програма На Интер Маями предстои да изиграе шест мача в следващите 20 дни. Отсъствието на Лионел Меси за гостуването в Атланта само потвърди първоначалните подозрения, които се появиха още при трансфера му при „чаплите“.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Тогава неофициално се заговори, че седемкратният носител на „Златната топка“ има клауза, според която няма да играе на местата с изкуствен терен. „Мерцедес Бенц Стейдиъм“ в Атланта е един от шестте в МЛС, които не са с естествена настилка. Останалите са на домакинските съоръжения на Сиатъл Саундърс, Ню Инглънд Революшън, ФК Шарлът, Ванкувър Уайткепс и Портланд Тимбърс.

Леонардо Кампана за пореден път се представи силно за Интер Маями и реализира двете попадения за гостите. Той първо откри резултата в 25-ата минута, а след това в 53-ата намали за 2:3. Тристан Муюмба, Бруукс Ленън, Георгиос Джакомакис и Тайлър Уулф вкараха за Атланта Юнайтед, а Камал Милър от гостите си вкара автогол.

Интер Маями заема предпоследното 14-о място в Източната Конференция, изоставайки на седем точки от местата, даващи право на участие в плейофите. Атланта Юнайтед е на шесто място с 45 точки.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!