ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Последният кръг от груповата фаза на Шампионската лига започва днес. Много от нещата преди мачовете са ясни, въпреки че има отбори, които има за какво да се борят.

Най-голямата интрига е в група „D“, където и четирите отбора имат шансове да продължат за осминафиналите на турнира. Към момента лидер е Тотнъм с 8 точки, а Спортинг (Лисабон) и Айнтрахт (Франкфурт) са с по 7. Четвъртият Марсилия има 6.

Така днешните мачове ще определят кои два отбора ще продължат в Шампионската лига след Нова година, кой ще играе в Лига Европа и кой ще се прости с участието си в турнирите под егидата на УЕФА.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

В група „А“ Аякс и Рейнджърс в директен спор трябва да определят кой ще завърши на третото място. Нидерландският тим в момента има три точки, докато шотландският гранд без спечелен актив. „Сините“ от Глазгоу обаче са домакин тази вечер и на „Айброкс“ ще трябва да заличат пасива си от 0:4 след първия мач с Аякс.

Интригата в група „В“ е свързана с битката за третото място, където Атлетико (Мадрид) има точка повече от Байер (Леверкузен). „Дюшекчиите“ гостуват на Порто, докато „аспирините“ приемат Брюж.

Всичко е ясно единствено в група „С“. Там Байерн твърдо ще завърши на първо място и тази вечер приема втория Интер. Барселона ще завърши на трета позиция и след Нова година ще играе в Лига Европа, а Виктория (Пилзен) приключва на четвъртата позиция.

МАЧОВЕТЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НА 1 НОЕМВРИ
ГРУПА „А“
22:00 часа Ливърпул - Наполи
22:00 часа Рейнджърс – Аякс
Класиране: 1.Наполи 15, 2.Ливърпул 12, 3.Аякс 3, 4.Рейнджърс 0

ГРУПА „В“
19:45 часа Байер (Леверкузен) – Брюж
19:45 часа Порто – Атлетико (Мадрид)
Класиране: 1.Брюж 10, 2. Порто 9, 3.Атлетико (Мадрид) 5, 4.Байер (Леверкузен) 4

ГРУПА „С“
22:00 часа Байерн – Интер
22:00 часа Виктория (Пилзен) – Барселона
Класиране: 1.Байерн 15, 2.Интер 10, 3.Барселона 4, 4.Виктория (Пилзен) 0

ГРУПА „D“
22:00 часа Марсилия – Тотнъм
22:00 часа Спортинг (Лисабон) – Айнтрахт (Франкфурт)
Класиране: 1.Тотнъм 8, 2.Спортинг (Лисабон) 7, 3.Айнтрахт (Франкфурт) 7, 4.Марсилия 6

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК