Английският национал Рос Баркли извърши нещо неочаквано и попадна в жълтите хроники на британските медии. Халфът на Челси се натряска, след което изцапа такси и изпадна в положение, при което полицаи го заведоха до банкомат. Той трябвало да изтегли пари, за да бъде почистена задната седалка на изцапаната кола.

Всичко се случило в неделя вечер около 23:00 часа в центъра на родния му град Ливърпул. Бившият футболист на Евертън се качил в таксито, държейки чипс и кебап, които обаче изпуснал върху задната седалка. Шофьорът веднага поискал от 25-годишия футболист да плати почистването на автомобила. Баркли категорично отказал да го направи и шофьорът извикал полиция.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Очевидци на случката разказват пред „Мирър” как Баркли не искал да почисти сам колата или да плати за извършването на подобна услуга. Халфът бил видимо в нетрезво състояние и казвал, че няма пари в брой в себе си. Пристигналите двама полицаи го придружили до близък банкомат, откъдето да изтегли пари, с които да бъде почистената колата.

Договорът на Баркли с Челси му осигурява 100 000 паунда заплата на седмица и за него би било проблем да плати за почистването на изцапаното такси.

ВИДЕО от случката - ТУК!