Феновете на Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед получиха разочароваща новина. Португалецът се очаква да направи повторния си дебют за „червените дяволи“ в мача срещу Нюкасъл на 11 септември. Двубоят обаче не е предвиден за телевизионно излъчване и свидетели на завръщането на Роналдо ще станат единствено притежателите на билети за срещата на „Олд Трафорд“.

Според предварително изготвената програма на Висшата лига за телевизионно излъчване на 11 септември са предвидени Кристъл Палас – Тотнъм и Челси – Астън Вила. Мачът на „сините“ с „виланите“ е от 17:00 часа българско време, когато е и домакинството на Манчестър Юнайтед на Нюкасъл.

Не е изключено в оставащите седмици до мача да настъпи промяната в програмата на телевизиите, тъй като със сигурност ще има изключително засилен интерес към завръщането на Роналдо при „червените дяволи“. Както е известно, португалецът подписа с Юнайтед в петък с трансфер, който се разви за по-малко от 24 часа. Преди това се считаше, че петкратният носител на „Златната топка“ ще премине в Манчестър Сити.