ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе е отказал да подпише предварителен договор с Реал Мадрид, твърди авторитетният британски вестник The Times.

„Кралският" клуб постави ултиматум към френския нападател, чийто договор с парижани изтича през лятото, но футболистът не се чувства задължен да подпише предварителен контракт още през зимния трансферен прозорец.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Мбапе все още не иска да се ангажира с даден клуб, а сред възможностите пред него е и английската Висша лига, откъдето най-сериозен интерес проявява Ливърпул. Нападателят е говорил с президента на парижани Насел Ал-Хелайфи, уверявайки го, че все още не е подписал с друг клуб. Той се срещна и с боса на Реал Мадрид Флорентино Перес, за да обсъдят евентуалното му преминаване на „Сантяго Бернабеу“, което няма да се случи през зимата.

Парите, които е готов да даде Реал на Мбапе, са по-малко в сравнение с тези от лятото на 2022 година. Тогава двете страни постигнаха споразумение, въпреки което Килиан Мбапе все пак реши да поднови договора си с ПСЖ. Според запознати източници, тогава на нападателя е предложен бонус в размер на 130 милиона евро при подписване на договора и годишна заплата от 26 милиона евро.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!