ФКСБ победи с 2:1 като гост Сепси в последния мач от втория кръг на плейофите в румънското първенство. Грандът от Букурещ вече вече има 33 точки, като се доближи на три от водача Фарул (Констанца). 

Радослав Димитров беше титуляр за Сепси. Тимът на българския защитник поведе рано след автогол на Ристо Радунович, но допусна обрат още до средата на първото полувреме и остана на дъното в първата шестица, без шансове за класиране в евротурнирите.

Автоголът на Радунович стана след удар на Мариус Щефанеску и рикошет в крака на северномакедонския защитник. ФКСБ отговори в 8-ата минута, когато Андреа Компаньо реагира най-бързо в наказателното поле на Сепси, изпревари вратаря Роланд Никзули и технично го прехвърли за 1:1.

Гостите от Букурещ направиха пълен обрат десетина минути по-късно. Флоринел Коман получи пас от Радунович и технично насочи топката в далечния ъгъл на вратата. След почивката домакините бяха по-добрият отбор, но попадение на Павол Сафранко беше отменено заради засада, а и стражът на ФКСБ Щефан Търновану в няколко ситуация блесна с важни спасявания.