Холандската звезда на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси е апетитна хапка за редица клубове, сред които грандовете Челси и Ювентус. "Тутоспорт" твърди, че и Монако, където играе Димитър Бербатов, също иска острието.

Холандският национал най-вероятно ще напусне „Олд Трафорд“ след края на сезона. Първоначалната информация гласи също така, че Ван Перси е обмислял възможността да се завърне в Арсенал.

Медиите на Острова информираха, че холандецът не е в много добри отношения с мениджъра Дейвид Мойс. Футболистът остана изключително разочарован от пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън, който го привлече на „Олд Трафорд“.

"Тутоспорт" твърди, че с по-големи шансове за подписа на 30-годишния играч са Монако и Челси. Ювентус също проявява интерес, но клубът няма намерение да плаща повече от 5 милиона годишна заплата на Ван Перси. В момента нападателят печели по 7,8 милиона паунда на сезон.

От Манчестър Юнайтед са склонни да се разделят с Ван Перси срещу 18-20 милиона евро. Настоящият договор на футболиста с „червените дяволи“ изтича през 2016 година.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА