ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Нов грандиозен скандал избухна във Франция с шефа на местния футбол Ноел льо Грае, след като преди дни босът си позволи да обиди легендата Зинедин Зидан.

Сега атаката към боса идва от една от най-влиятелните футболни агенти във Франция Соня Суид, която го обвини в сексуален тормоз. Тя разказа за срещата им в апартамента на футболния бос и за последвали разговори по телефона с неспирни предложения двамата да си легнат заедно.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Припомняме, че преди няколко месеца още няколко бивши служителки на футболната федерация на Франция се оплакаха от сексуален тормоз на работното място, но пожелаха да останат анонимни за разлика от Соня Суид.

"През септември 2014 г. той ми се обади, каза, че съм блестяща, че върша невероятни неща, и че иска да ме запознае с отговарящата за женския футбол във френската федерация Брижит Енрикес. Определи ми среща в неговия парижки апартаментно когато отидох в дома му, Енрикес въобще не беше там. Льо Грае ми предложи шампанско, но отказах
 
Страхувах се, че има нещо вътре – толкова много истории бях чувала. Той каза, че прави срещите си редовно в дома си, защото така било по-удобно за него, по-поверително и затова приех.
 
Аз бях на 28 години, млад агент, а той - президент на Френската футболна федерация, човек с положение. Но той никога не ме е гледал като агент, а по-скоро като бонбон. Да се ​​изразя вулгарно, той ме гледаше като две цици и дупе. Той ме накара да разбера, че ме иска в леглото си!", заяви Соня Суид.

Тя допълни, че пази куп компрометиращи есемеси с покани да се срещнат в апартамента му.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК