ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде интервю за „Rac1“, в което предприе остра атака с тежки обвинения срещу Реал (Мадрид). Думите на адвоката са във връзка с разследването по съдийския скандал „Негрейра“. По случая тече разследване срещу каталунците за подкупи на футболни рефери.

„Реал (Мадрид) не се държи адекватно по случая „Негрейра“. Всичко, което правят от „Бернабеу“, е цинично и неприемливо. Това е една дирижирана кампания. Разследването се води по сигнал от Мадрид. Реал няма правото да критикува, тъй като всички са запознати със съдийската подкрепа към тях. Вижте какво се случва със съдийските ръководители през последните 70 години. Всеки един от тях е бил директор или партньор на Реал (Мадрид)“, заяви Лапорта.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Работата на клубната телевизия на мадридчани по случая е под всякаква критика, но те нямат никакво чувство за срам. Имат се за безнаказани, но някой им позволява подобно поведение“, допълни президентът на Барселона.

Жоан Лапорта призна, че ако треньорът на тима не е бил Шави, до момента да е бил уволнен заради слабите резултати. Босът е категоричен, че няма да се раздели с бившия халф до края на сезона. Той отчита, че за момента няма решение на проблема с наследник на Шави, а Рафаел Маркес е само един от вариантите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!