ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Двубоят от втория квалификационен кръг на Шампионска лига между Хамрун Спартанс и Макаби Хайфа бе прекъснат в 54-ата минута заради инцидент на трибуните при резултат 2:0 в полза на гостите от Израел.

Макаби поведе в 40-ата минута чрез Франтци Пиеро, а седем минути след това, в добавеното време на първата част, Дийн Давид удвои аванса на гостите.

Тогава ултраси на Макаби се заядоха с малтийските привърженици, които не им останаха длъжни и започнаха скандирания „Палестина, Палестина!“. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Това отприщи агресия от страна на гостите и те започнаха да обстрелват съперника на трибуните с всевъзможни предмети. Наложи се футболистите на двата тима да приканят феновете да спрат с агресията, но това не стана.

Реферът взе решение да прибере двата тима в съблекалните.

Малко след като срещата бе подновена Францди Пиеро се разписа за 3:0. Българинът Юлиан Ненов влезе в игра за Хамрум в 61-ата минута, но не помогна особен на тима си, който допусна четвърти гол в 79-ата минута, дело на Анан Халаили (4:0).

Припомняме, че през 2022 година Хамрун Спартанс елиминира Левски след загуба с 0:0 у дома, победа с 2:1 в реванша и краен успех с дузпи.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!