Последните три места на европейското първенство ще бъдат заети в рамките на идните дни. Гърция домакинства в Солун на Казахстан и ще трябва да си проправи път към финала на плейофите. Отборът на Густаво Пойет се е срещал с Казахстан три пъти през този век. В квалификациите за световното първенство през 2006 година гърците печелят два пъти с 3:1 и 2:1, окрилени от триумфа на Евро 2004. Двадесет години по-късно никой не очаква чудеса, но поне място сред 24 най-добри на континента ще се приеме за успех. Третата среща с Казахстан е в приятелски двубой и завърша при 2:0.

Към днешна дата гръцкия футбол има своите нови герои, а по-конкретно впечатление ни правят Вангелис Павлидис, който има 27 гола за АЗ Алкмаар през сезона, и левият бек на Ливърпул Костас Цимикас.

Звездата на Казахстан е Бахтийор Зайнутдинов, който има заслуги за по-добрите резултати на страната с 14 гола в 34 двубоя.  

Сред предложенията на inbet за завишени коефициенти и MEGABOOST ще намерите:

  • Гърция да води и след двете полувремена и над 2.5 гола – 3.20
  • Асистенция или картон на Костас Цимикас – 2.50
  • Над 10.5 корнера в мача – 3.25
  • Над 4.5 картона – 1.90
  • Гол преди 15-ата минута – 3.60

Победата на Гърция в сайта на inbet е оценена с коефициент 1.35, равенството с 5.00, а ставката за успех на гостите е 10.50.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/