Байерн реши да отбележи спечелването на петте си трофея в най-успешната в историята на клуба 2013 година с малко позакъсняло парти.

Настоящият треньор на баварците Хосеп Гуардиола, спечелил последните два трофея – Суперкупата на Европа и световната клубна титла, празнува заедно с предшественика си Юп Хайнкес, извел Байерн до требъл през миналия сезон – шампионска титла в Бундеслигата, Шампионска лига и Купа на Германия.

Хайнкес се появи на празненството в добро настроение е се срещна с приятеля си Ули Хьонес, който бе осъден на 3 години и половина затвор заради укриване на данъци и трябваше да освободи всичките си ръководни постове в Байерн. 62-годишният бивш бос на баварците обаче остана незабелязан във въпросния ресторант.

Повечето от звездите на Байерн бяха със съпругите си и с радост застанаха пред фоторепортерите за снимки пред входа на ресторанта. Изпълнителният директор Карл-Хайнц Румениге откри партито с реч, а накрая на вечерта бе отбелязан и 33-ия рожден ден на резервния вратар Том Щарке.