Новият треньор на Байерн Хосеп Гуардиола поздрави по изключително любопитен начин холандския национал Ариен Робен при завръщането му в лагера на баварците.

След края на отпуската си 29-годишното крило се присъедини към съотборниците си в неделя вечер и по време на първата си тренировка с тях получи имагинерен ритник в задника от наставника Пеп Гуардиола.

Робен се засмя на особения начин на посрещане от испанския специалист и след заниманието сподели: „Това бе съвсем приятелски приятелски замислено от негова страна. Радвам се, че ще работим заедно. Мисля, че има какво да науча от него”.

Още миналата седмица Гуардиола обяви, че за него „Робен е като подарък”, подчертавайки по този начин, че смята да разчита на него за предстоящия нов сезон.

„Имам високи очаквания. Този сезон можем да спечелим 6 титли, след като ни предстоят още Суперкупа на Германия, Суперкупа на Европа и Световни клубно първенство. Трябва да се опитаме да ги спечелим всички”, допълни още холандският национал.

Байерн продължава подготовката си в Трентино край италианското езеро Гарда и тази вечер ще изиграе първата си по-сериозна контрола срещу Бреша от 19:30 часа българско време.