Сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич се изказа в подкрепа на Димитър Бербатов по повод критиките към българина за пропусната дузпа на полуфинала за ФА Къп срещу Евертън.

“Червените дяволи” загубиха от “карамелите” на “Уембли” след пропуски на Бербо и Рио Фърдинанд, но българинът бе този, който бе засипан от критики за слабото си изпълнение в центъра на вратата спасено от Тим Хауърд с крак.
 
Видич вярва, че 28-годишният нападател ще докаже отново способностите си и това ще си проличи още в днешния мач срещу бившия му клуб Тотнъм.
 
“Всеки може да пропусне дузпа, а Бербатов бе най-ядосан от всички заради пропуските си, заяви сърбинът пред вестник “Сън”. – Това бе тежък момент за него. Джон Тери пропусна дузпа в Москва преди година, но никой не каза, че той е слаб футболист заради това. Всички знаят, че той е невероятен играч, същото е и с Димитър.”
 
“Няма да се изненадам, ако той вкара победния гол срещу Тотнъм, тъй като е талантлив играч и с невероятни качества. Да не забравяме, че това е първият му сезон при нас. Винаги е трудно, когато сменяш отборите, особено ако отиваш в такъв гранд като Юнайтед. Естествено, че може и по-добре, но да не забравяме, че вече има 13 гола и се справя чудесно”, допълни Видич./БЛИЦ