Голмайсторът на ПСЖ и Швеция Златан Ибрахимович приема спокойно фамозното си попадение за крайното 4:2 в контролата срещу Англия на новия стадион „Френдс Арена” в Стокхолм. 31-годишният нападател вкара и четирите гола във вратата на „трите лъва”, но според специалистите последният от тях спокойно може да спори за попадение номер 1 на века.
 
„Хубав гол се получи. Вкарвал съм и други красиви попадения в кариерата си. Когато обаче играя за националния отбор, мисля повече за победата, особено днес срещу съперник като Англия. Двубоят беше важен, това е първият ни мач на новия стадион, което означава голяма отговорност. Мисля, че обстановката на "Френдс Арена" ни мотивира много за този обрат”, сподели след мача Ибрахимович.
 
„Първото, което си помислих беше дали да търся контакт с вратаря или да изчакам първо той да играе с топката. Той я отби и аз вкарах. По-скоро - опитах се да вкарам. Докато бях на тревата видях, че защитник се опитва да догони и избие топката. Тя влезе и аз полудях от щастие. Ако ме питате кой от четирите гола харесвам най-много ще ви отговоря, че това е първият. Той е вече нещо като исторически, тъй като е първият отбелязан на новия стадион”, допълни нападателят.