Бившият шведски национал Златан Ибрахимович е известен най-вече със своите изказвания по най-различни поводи. Изявите на 36-годишния нападател с екипа на Лос Анджелис Галакси този сезон в американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС) го накараха да подчертае, че контузиите никога не са го спирали да продължи да играе. След хеттрика си срещу Орландо Сити (4:3) преди няколко дни Ибрахимович реши да покаже в социалната мрежа „Инстаграм“ снимка от оперираното коляното след тежката травма през пролетта на 2017 година като футболист на Манчестър Юнайтед. Въпросната контузия можеше да сложи край на кариерата на шведската звезда, но той изненада дори лекарите с бързото си възстановяване.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Те ми казаха, че това е краят. Аз казах „Не“. Едно нещо е сигурно: Аз решавам кога ще дойде времето да спра, а не нещо друго. Да се предам не е опция“, написа Златан Ибрахимович под снимката на оперираното коляно отпреди повече от година.

През март тази година шведът реши да премине от Манчестър Юнайтед в Лос Анджелис Галакси и вече има 15 гола в 17 мача от американската МЛС.