Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович се оприличи на филмовия герой Индиана Джоунс. 35-годишният шведски нападател вкара първия си хеттрик за „червените дяволи” при домакинския им успех над Сент Етиен с 3:0 в първи 1/16-финален сблъсък от турнира Лига Европа в четвъртък вечер.

"Всеки трофей за мен е изключителен. Където и да отида аз печеля. Ще се радвам, ако и тук спечеля нещо. Хората, които ме познават, че давам всичко от себе си във всеки клуб. Навсякъде където съм бил, съм спечелил купа. Като Индиана Джоунс съм.", сподели шведът, чийто хеттрик срещу „зелените”  от Франция бе 17-и в кариерата му. Сент Етиен е и най-любимият съперник на Златан Ибрахимович, разписвал се общо 17 пъти срещу този тим.

"Чувството е приятно. Моите съотборници много ми помагат. Беше важно да постигнем добър резултат. Вкарвал съм им няколко гола, но аз не се фокусирам на конкретните опоненти. Просто си върша работата. Ще ни бъде трудно на техен терен. Те имат страхотни привърженици и стадион. Момчетата ще видят, когато отидем за реванша. Беше важно да победим днес, защото там няма да е лесно.", добави Ибрахимович.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА