Футболните фенове най-сетне може да видят Лионел Меси с екипа на отбор, различен от Барселона и Аржентина. Шесткратният носител на „Златната топка“ може да дебютира за ПСЖ още утре, когато парижани гостуват на Реймс.

Меси до момента не попадаше в групите за мачовете на ПСЖ, след като в началото на месеца премина във френския гранд със свободен трансфер. Той имаше да наваксва с подготовката, но изглежда вече е готов за игра.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино обяви на днешната си пресконференция, че големите звезди на тима Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе със сигурност ще бъдат в групата за срещата с Реймс. Той обаче не гарантира, че и тримата ще започнат като титуляри.

 „Лео е голям професионалист и много бързо се адаптира към клуба и останалите играчи. Велик футболист, който ще вдигне нивото на Лига 1. Той има способностите да се адаптира към всяка ситуация“, коментира Почетино.

Неймар също не е играл от началото на сезона, тъй като лекуваше контузия. Мбапе пък в момента е една от най-актуалните теми във футбола, тъй като се очаква негов трансфер в Реал (Мадрид).