Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и Ал Насър – Алекс Телес, говори за португалската мегазвезда. В интервю за „Globo“ левият бек на Ботафого сподели за спомените си от времето, в което игра с Кристиано.

„Той има власт навсякъде. Заради имиджа, който има и всичко, което е постигнал, мнението му в крайна сметка е много важно. Винаги, когато става дума Кристиано Роналдо, е замесен и страхотен екип около него. Той е изключителен, иска най-доброто“, каза Телес.

„Начинът му на хранене е напълно различен. Яде много натурални неща, винаги следи чуждите ястия, дори ни беше страх да отидем да си вземем десерт. Знаем, че обича да се грижи за тялото си, така че искаме да следваме тези добри примери“, добави бразилецът.

„Имаше време, когато ядеше протеин след обяд. След около 15 дни вече имаше 20 от тези протеини на масата. Играчите помолиха диеотолозите да ги дадат, за да видят дали има някаква магия“, разкри бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

Телес разкри, че Роналдо е улеснил трансфера му в Ал Насър: „Той ми се обади, когато се заговори за това. Каза ми: „Ела тук, ела и се наслади, страната се отваря към футбола“. Когато той се обади, носиш отговорност да направиш най-доброто.“