Колорадо Рапидс и Портланд Тимбърс проведоха най-студения мач в историята на МЛС. Срещата от стартиралия в събота футболен шампионат на САЩ и Канада завърши при резултат 3:3, но се проведе при температура от -7,5 градуса по Целзий. До момента най-студеният двубой в историята на първенството беше през март 2017 година в Минесота при -7 градуса по Целзий.

Играта беше затруднена не само от студа, но и от обилния снеговалеж в Денвър. В началото положението не беше толкова лошо, но с напредването на времето условията се влошаваха. Заради натрупалата бяла пелена съдията Дрю Фишър прекъсна мача през второто полувреме, за да бъде почистен терена. След това двубоят продължи. Лошите атмосферни условия не попречиха на 3500 зрителите да посетят срещата.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Мачът протече с интересни обрати. Домакините от Колорадо откриха резултата чрез Кей Камара в 16-ата минута, но до почивката гостите обърнаха след попадения на Диего Валери и Себастиан Бланко. В самото начало на втората част американският национал Бени Фийлхабър изравни за 2:2, но 20 минути по-късно съотборникът му Деклан Уин си вкара автогол. Колорадо Рапидс все пак стигна до точката, след като Андре Шиняшики се разписа в четвъртата минута на добавеното време.