Капитанът на Реал (Мадрид) Икер Касияс обвини индиректно Майкъл Есиен за загубата от Борусия (Дортмунд) с 1:2 в мач от Шампионската лига.

"Просто нямахме късмет при ситуацията за първия гол. Пепе направи превъзходен мач, няма за какво да го обвиняваме. Мисля, че се представихме много добре в защита и успяхме да се справим със статичните положения. Те се възползваха от лявата ни защитна зона. Именно оттам направиха големите си опасности", заяви Касияс.

Именно в лявата зона на защитата се подвизаваше Майкъл Есиен, който трябваше да замести контузените Марсело и Коентрао.

В същото време голмайсторът на “белия балет” Кристиано Роналдо, който вкара в седми пореден мач и води при голмайсторите в Шампионската лига, не прави излишни трагедии от загубата в Германия.

"Няма място за драма, защото остават много срещи и сме в добра позиция. Знаехме, че ще е труден мач срещу силен домакин. Във футбола е така - шансовете са 50 процента. Отборът игра добре, вторият гол в нашата врата беше малшанс. Знаем, че навън е все по-трудно да взимаме мачовете. Трябва да продължим да се борим. Предстоят ни нови важни срещи", заяви Кристиано.