Манчестър Юнайтед поведе на Лестър с попадение на Маркъс Рашфорд още преди да са изтекли 10 минути от двубоя. Пол Погба даде асистенция от световна класа, а английският национал не прости на Каспер Шмайхел.

Рашфорд и Погба са под пара, откакто начело на "червените дяволи" застана Оле Гунар Солскяер, а от това страдат всички съперници на тима.

Рашфорд дебютира за Юнайтед през 2016 година, а оттогава има цели 26 гола във Висшата лига. Това е повече от всеки друг нападател на тима оттогава досега. С попадението си срещу Лестър младокът изпревари Антони Марсиал, който има 25 гола.

Двубоят е под номер 100 за англиския национал, който има впечатляваща статистика, с която отвя дори Кристиано Роналдо. Португалецът има 19 гола за първите си 100 мача, докато Рашфорд е с 26. Отделно от това той е в уникална серия последните 12 мача на "червените дяволи". В тях той има 12 гола. 9 са във Висшата лига.

В същото време Пол Погба показва новото си лице и най-доброто от себе си при Оле Гунар Солскяер. Откакто норвежецът е начело ан тима, френският национал има 8 гола и 4 асистенции.