Италианският национал Чиро Имобиле няма никакво намерение да напуска Борусия (Дортмунд) въпреки лошото представяне на отбора през настоящия сезон. Това разкри агентът на нападателя Марко Сомела.

25-годишният футболист бе привлечен на „Сигнал Идуна Парк“ миналото лято като голмайстор на италианската Серия „А” в предходния сезон и очакванията към него бяха твърде високи. Слабата му резултатност обаче го закотви на пейката на „жълто-черните” за сметка на габонския национал Пиер-Емерик Обамеянг.

„Няма истина в тези истории. Все още сме много далеч от момента, в който ще се отвори летния трансферен прозорец. Единственото коректно нещо, което може да се каже след всичките слухове и препятствия, е, че той има 5-годишен договор с Борусия“, заяви Марко Сомела.

„Дали Чиро би играл в Наполи? Защо да не играе за тима от родния му град? Тази възможност обаче не съществуваше през лятото, затова избрахме Германия. Просто е жалко, че отидохме в Борусия точно когато те карат своя най-слаб сезон от доста време насам“, допълни агентът.